Izvor:
10.07.2017 u 17:52
0

ZATEKAO PRIJATELJA KAKO SILUJE NJEGOVU ĆERKU (1): Otac devojčice jedva sprečen da ne ubije monstruma!

Sreća u nesreći je bila da je majka devojčice zaboravila nešto, te su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju.

Džejson Njulun (26) iz Misurija optužen je za sodomiju i seksualno zlostavljanje jednogodišnje devojčice koju je čuvao.

Užasan zločin desio se dok je Džejson čuvao bebu svojih prijatelja, dok su oni otišli do prodavnice. Međutim, čin nije uspeo da sprovede do kraja.

Sreća u nesreći je bila da je majka devojčice zaboravila nešto, te su se roditelji vratili u kuću i tamo su zatekli čudnu situaciju. Njulun više nije bio na kauču, gde su ga ostavili samo nekoliko minuta pre toga, a vrata od dečije sobe su bila otvorena.

Kada je majka ušla u sobu, videla je Njuluna kako fotografiše bebino međunožje, ujedno dodirujući bebine genitalije, a potom i samozadovoljavajući sebe. Besni otac bebe dohvatio je obližnju komodu i razbio je o prijatelja pedofila, a potom nastavio da ga tuče.

Majka je tada pozvala policiju i komšiju, da njen muž ne bi ubio Njuluna.

Kada su ga naknadno pitali zašto je uradio to svojim prijateljima, monstrum je ponavljao da ne zna i da se nada da će zbog svog nedela ispaštati, prenosi Dejli mejl.

Telegraf
Foto: Clay County Jail

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter