Izvor:
21.05.2017 u 19:25
0

Zbog nje su i Arapi izgubili glavu: Ivanka Tramp sijala u Rijadu! (FOTO)

Ivanka Tramp stigla je u Rijad u subotu ujutru u sklopu prve zvanične posete američkog predsednika toj zemlji, a Saudijci su izgleda toliko oduševljeni lepotom Trampove ćerke i savetnice da je bilo čak i bračnih ponuda.

Ivanka je na aerodrom u Rijadu došla u društvu supruga Džareda Kušnera. Kao i prva dama SAD Melanija Tramp ni ona nije nosila maramu, a pred saudijske zvaničnike izašla je u dugoj haljini držeći se sa suprugom za ruku. Iako je prekrišila sve tradicije te ultrakonzervativne zemlje, Saudijci su oduševljeni Ivankom.

Na društvenim mrežama nizali su kompliment za komplimentom na račun Ivankine lepote, pa čak i jedna bračna ponuda.

U video snimku objavljenom na Tviteru muškarac odeven u tradicionalnu saudijsku odeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku, no malo je pogrešio pri izgovoru njenog imena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter