Izvor: Alo.rs
19.11.2023 u 09:11
0

ZIMSKE GUME SU OBAVEZNE: Pored magle, vožnju otežava još jedna stvar

Na putevima u višim predelima zapadne, istočne i jugoistočne Srbije može biti mestimično snega na kolovozu, zato podsećamo vozače na obaveznu upotrebu zimskih guma, navodi se u izveštaju AMSS.

Kako saznajemo od JP „Putevi Srbije“, do početka decembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na snazi će biti obustava saobraćaja u naselju Temerin. Za vreme izvođenja radiva, saobraćaj između Bačkog Gradišta i Temerina odvija se alternativnim putnim pravcem.

VOZAČI BUDITE PAŽLJIVI: Oprez u vožnji zbog magle i jutanjeg mraza

Do 23. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na delu auto-puta između petlje Požarevac i petlje Velika Plana u oba smera. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom. Produženo je i izvođenje radiva na rehabilitaciji nadvožnjaka i u zoni petlje Mali Požarevac trajaće do 1. decembra u periodu od 8-16 časova. Saobraćaj se u oba smera odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok se na nadvožnjaku vozila propuštaju naizmenično.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter