Izvor: Alo.rs
19.11.2023 u 10:02
0

SPREMITE TOPLU ODEĆU, SNEG STIŽE U OVA ČETIRI GRADA: Na Kopaoniku zavejalo, temepratura otišla u minus

Danas će u Srbiji biti umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima i suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Oblačno, ali suvo vreme sa sunčanim intervalima očekuje se u Srbiji. Najviša dnevna temperatura biće do 12 stepeni.

Ujutru će na severozapadu Vojvodine, istoku i jugoistoku Srbije biti umereno do potpuno oblačno, a u ostalim krajevima pretežno vedro. Uveče i u toku noći ponegde u Banatu kratkotrajna kiša.

VREMENSKA PROGNOZA PRAVA ZIMSKA: SPREMITE se za OLUJNE VETROVE I NEVREME!

Duvaće slab i umeren vetar, u istočnoj Srbiji jak, zapadni i severozapadni vetar, posle podne i uveče u slabljenju i zatim u skretanju na južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od minus tri stepena u Vojvodini do šest u Negotinskoj krajini, a najviša od sedam do 12 stepeni, saopštili su iz RHMZ-a.

U Beogradu će biti umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Najniža temperatura biće od minus jedan do dva, a najviša oko devet stepeni.

Konkretno do kraja novembra neće biti više tako toplih dana, a na pojedinim planinama, poput Kopaonika se već zabelelo.

U ponedeljak sledi blagi porast temperature, ali maksimalne dnevne temperature neće biti iznad 10 ili 12 stepeni, rekao je meteorolog Nedeljko Todorović

On je za RTS da je pred nama hladniji period, kao i da je zahlađenje koje je najavljeno u narednim danima prvi korak ka zimi koja nam dolazi.

Osim na visinama iznad 500 metara, postoji mogućnost da se zabele i neka mesta u nižim brdsko-planinskim predelima kao što su: Užice, Kuršumlija, Prijepolje, Vranje i Dimitrovgrad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter