Izvor: HAPPYBSC
27.07.2020 u 22:19
0

ZORA DOBRIČANIN U „ĆIRILICI“: Nikada neću pristati na „skajp“ suđenja!

Advokat Zora Dobričanin je u „Ćirilici“ otkrila kako funkcionišu suđenja tokom korona virusa. 

Ona je naglasila da nikada neće pristati na „skajp“ suđenja jer želi da bude u neposrednom kontaktu sa svojim klijentom. 

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

BEZ PRITVORA ZA NASILNIKE: Nogo i Knežević se brane sa slobode!

SPREMITE SE! Večeras u „Ćirilici“ tema koju NIKO NIKADA NIJE POKRENUO! (VEČERAS, 21 SAT)

– Sve mere poštujem i za vreme kada je ukinuto vanredno stanje. Neću nikada pristati na „skajp“ suđenje. Tokom vanrednog stanja sve sam odradila po etičkom kodeksu, za vreme vanrednog stanja sve su posete bile „preko stakla“. Sada i mi i klijenti imamo maske i rukavice, prilično se tu vodi računa. Ovo je nešto što će potrajati i moramo sa ovim da živimo. Svako u profesiji može da odredi način na koji je najbolje da radi – rekla je advokatica Zora Dobričanin. 

– Ne može se reći da je neko umro od korone ako nije bilo obdukcije, može se reći da je umro samo sa koronom – naglasila je Zora. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter