Izvor: Kurir.rs
27.07.2020 u 22:40
0

ZANEMEĆETE OD ŠOKA: Krava otelila tele sa dve glave

Kada je veterinar Miloš Trajković stigao na radno mesto u selo nadomak Topaonice kod Knića, očekivao je da po standarndoj proceduri oteli kravu, izvadi tele i vrati se u ordnicaiju. Međutim, situacija je ipak buila malo drugačija jer životinja koju je izvukao iz stomaka imala je – dve glave!

– Domaćin je steonu kravu kupio u februaru, pozvali su tehničara da je oteli, ali videli su da imaju problem i pozvalu su mene. Krenuo sam da uradim carski rez, ali video sam da je situacija izuzetno ozbiljna. Krava je imala problem sa želucem, a unutra su se nalazile i dve rukavice i kanap koje je verovatno pojela. Na kraju kad sam izvadio tele, videli smo da životinja ima dve glave – rekao je za medije veterinar Trajković.

SVE O SPORTU

GOLMAN STEVANOVIĆ NAPUŠTA CRNO-BELE: On je žrtva FSS

LUČESKU POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA: Stavili mu omču i pretili, a on POBEGAO (FOTO)

VAVRINKA JE IMAO SAMO JEDNU ŽELJU: Dogodilo mu se nešto sasvim drugačije

On ističe da je ovakva pojava anomalija koja je izuzetno retka, ali se dešava.

– Tele je još uvek živo, ali zbog srastanja viličnih kostiju nema refleks sisanja tako da se ne bi mučilo će biti uspavano –  rekao je veternar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter