Izvor: Happy BSC
24.09.2022 u 11:11
0

Aleksandar Šešelj za TV HAPPY: ZALAGANJE ZA NATO PAKT LIČI MI NA STOKHOLMSKI SINDROM!

Aleksandar Šešelj na TV HAPPY u „Vikend jutru“ govoreći o naoružavanju Kosova i BiH od strane Amerike,  istakao je:

-Ne bih rekao da smo okruženi članicama NATO pakta nego smo opkoljeni. Prisustvo NATO pakta na našen regionu se shvata kao neka vrsta ucenjivačke politika. Samo što nam se istorija nije ponovila kao 99. godine, ne možemo od toga da pobegnemo. Nama je velika šteta nateta. NATO je okupirao Kosovo i zato Kosovo sad ima status međunarodnog protektorata. Važno je da znamo da fundamentalisti na Kosovu imaju podršku SAD. To je više simbolički važno. Ovo što naoružavaju Bosnu, neće promeniti ništa ali je važno da se simbolički pokaže da islamski fundamentalisti u Bosni i separatisti na Kosovu imaju podršku NATO-a i Amerike. Najnovije članice NATO-a se koriste da šalju pomoć Ukrajini i budu protiv Rusije. Uloga malih članica je da budu sateliti u najnovijem sukobu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šešelj je dalje kazao:

-Postavlja se pitanje da li mi možemo da sarađujemo sa onima koji nama predstavljaju pretnju kao što je NATO pakt. Ljudi se koji se zalažu za NATO liči mi na stokholmski sindrom, kada žrtva zavoli svog mučitelja, to je kada se neko zalaže za NATO pakt. NATO samo koristi male države, njih ne zanima bezbednost tih malih zemalja. Gledaju samo kako da iskoriste te male zemlje. Postvalja se pitanje da li možemo da sačuvamo naš nacioanalni interes u saradnji sa onima koji predstavljaju nama pretnju kao što je NATO. NATO iskorišćava i Bugarsku i Rumuniju. Ne zanima ih uopšte interes tih zemalja. U našem interesu nije da uđemo u sukob sa Rusijom. Ispada da će nas da se odreknu ako uvedemo sankcije Rusiji. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter