Izvor: Happy BSC
24.03.2022 u 18:18
0

ALJBIN KURTI JE NAPAO SRBE! BRISELSKI SPORAZUM VIŠE NE POSTOJI! Vučić se HITNO obratio Srbiji i poslao UPOZORAVAJUĆU poruku Zapadu (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu reagovao je na najnovije provokacije Aljbina Kurtija i Albanaca u Prištini.

– Poštovani građani po nalogu Aljbina Kurtija smenjena je danas iz srpskih institucija sudija Ljiljana Stevanović, a za ujutru je planirana smena svih srpskih komandira, svih srpskih policajaca koji su bili na sednici Saveta za nacionalnu bezbednost. Aljbin Kurti je rešio da napadne Srbe. Aljbin Kurti je rešio da pogazi Briselski sporazum i po njegovoj volji i po volji onih koji ga štite taj sporazum više ne postoji – rekao je Vučić i dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Aljbin Kurti je taj koji hoće da sruši mir na KiM. On je taj koji svojim odlukama želi da napadne srpski narod gde god on živi. Srbija želi da se sačuva mir i zbog svega upozoravamo zemlje Kvinte i celu međunarodnu zajednicu. Moja poslednja poruka je šta god činili Srbija će biti uz svoj narod.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter