Izvor: TANJUG
15.02.2024 u 15:48
0

AMERIKA OZBILJNA U ZAHTEVIMA: Hovenijer ponovio poziv PRi da odlože odluku o zabrani dinara,odnosi su ugroženi

Američki ambasador u Prištini Džefri Hovenijer ponovio je danas poziv prištinskim vlastima da odlože odluku o zabrani dinara na Kosovu i Metohiji i rekao da je situacija sa dinarom uticala na partnerstvo SAD sa tzv Kosovom.

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA POZIVA NA ŽIVOT: Rakočević o apelu Eparhije raško-prizrenske

On je na konferenciji za medije podsetio da je i pomoćnik američkog državnog sekretara Džejms O’Brajen pre dva dana rekao da prištinske vlasti treba da povuku odluku o dinaru i da je Priština zabranom dinara dovela u pitanje partnerstvo sa SAD, jer je tu odluku donela, uprkos protivljenju Vašingtona. „Brine me da sada u svojim intervjuima govore da to neće uticati na naše partnerstvo.

Želim da ponovim da to nije tačno. Nije tačno Kako je rekao O’Brajan, ova situacija je već uticala na naše partnerstvo. O’Brajen je jasno izneo našu poziciju premijeru Kurtiju“, rekao je Hovenijer i dodao da bi trebalo omogućiti Srbiji da pruža pomoć koja uključuje penzije, zdravstvenu pomoć i obrazovanje. (Kraj) sku/lol

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter