Izvor: Alo.rs
15.02.2024 u 12:35
0

OGAVNO I MONSTRUOZNO! Hrvati upali u svoju zamku, dobili javnu osudu svog naroda!

Demokratski savez Hrvata u Vojvodini osudio je paljenje lutke s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića na karnevalu u Kaštel Starom, ocenivši taj čin "ogavnim i monstruoznim".

-Neprimereno i tačka! Bez ikakve zadrške i daleko od želje da uvažimo kakve god okolnosti, smatramo ovaj čin ogavnim i monstruoznim- saopšteno je iz DSHV na mreži Iks.

Ovim povodom odvojeno se oglasio lider DSHV i ministar u Vladi Srbije Tomislav Žigmanov porukom da je reč o nedopustivom događaju.

-Sramotno i za svaku osudu. Granice u svemu treba da postoje, pre svega u pristojnosti i odgovornosti jer u protivnom krugovi dozvoljenog postaju bezgranične- napisao je Žigmanov na mreži Iks.

SRBIJA SLAVI DAN DRŽAVNOSTI: Vijore se zastave u Orašcu, Vučević: „Ponosimo se Srbijom“!

Podsetimo, na tradicionalnom karnevalu u Kaštel Starom ove godine su zapaljene lutke sa likom predsednika Srbije Vučića i Rusije Vladimira Putina. Niko od hrvatskih zvaničnika još nije reagovao na ovaj događaj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter