Izvor: BSC Happy
23.04.2023 u 14:01
0

„Ovo je dan kada je poslednji evropski geto legalizovan i legitimizovan“: Premijerka poslala poruku Briselu

Premijerka Ana Brnabić je poručila kako su izbori u južnoj pokrajini nedemokratski i kako se stanje našeg naroda i njegov položaj, mogu okarakterisati samo jednom rečju, a to je geto.

Zapamtite ovaj dan. Ovo je dan kada je poslednji evropski geto legalizovan I legitimizovan.

Ove fotografije zaista oslikavaju „vladavinu prava“ I pravo značenje „demokratskih izbora“ na Kosovu I Metohiji koje su podržane od strane EU I Kvinte.

„Neće narod okupaciju, gaulajteri!“: Petković poručio Prištini

Molim OEBS da obrati pažnju I da obavezno ovo preporuči drugima kao najbolji primer: održavanje izbora u privremenim kontejnerima pod direktnim nadzorom oružanih snaga. Izbori -slobodni i fer, sa oružanim snagama i oklopnim vozilima! To je Evropa u 21 veku!

Ovo sada postaje nova demokratska norma, uvedena I podržana od strane kreatora „Republike Kosovo“. Na kraju ove šarade, ovakvi izbori, u ovakvim uslovima, smatraju se normalnim, od strane licemera koji štite i brane takvu „republiku“.

Isti oni koji su pre 10 godina dogovorili I garantovali Briselski sporazum, za koji nikada nisu ni planirali da ga primene. Osećajte se ponosnim! Slavite danas vaša dostignuća. U slavu onoga što ste stvorili! – napisala je Brnabić na Tviteru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter