Izvor: Tanjug
08.03.2023 u 15:13
0

BRNABIĆ NA KOPAONIK BIZNIS FORUMU: „Politika koju srbija vodi u ovom trenutku je najbolja za našu zemlju, ali i najteža!“

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas na 30. jubilarnom Kopaonik biznis forumu da je politika koju Srbija vodi u ovom trenutku najbolja za našu zemlju, ali i najteža.

-Politiku koju vodimo branimo argumentima, međunarodnim pravom, Poveljom UN, međunarodnim poretkom, stvarima koje su nam se desile, agresijom na SRJ, pokušajem otimanja dela naše teritorije- rekla je Brnabić.

(UŽIVO) SINIŠA MALI NA KOPAONIK BIZNIS FORUMU: „Veće i jače zemlje su poklekle pred krizom, a jedna mala Srbija nije“!

Predsednica vlade je naglasila da Srbija mora da se tretira kao specifičan slučaj.

-Koliko god neki sumnjali da ćemo održati kurs mi ga održavamo argumentima koje imamo, koliko ćemo ga održavati nisam sigurna ali svaki dan je važan- naglasila je Brnabić i dodala da je strateški pravac Srbije poznat i to je EU i EU integracije.

Tanjug/Jadranka Ilić

-Proširenje ili ne, to je Hamletovsko pitanje, u EU nažalost ta dilema ne postoji, jer većina članica nije za proširenje. Bez obzira na to da li potpuno poštujete i pratite zajedničku spoljnu potiku EU ili ne, bez obzira na reformu u oblasti prava, mislim da je u ovom trenutku za njih odgovor ne, ali da li to treba da promeni našu poltiku prema EU i putu ka EU apsolutno ne- rekla je Brnabić i ponovila da taj stav dela članica apsolutno ne treba da utiče na politiku koju Srbija vodi.

MINISTAR VESIĆ NIKAD OPTIMISTIČNIJI: „Brže raditi železnicu, komisija će nadgledati realizaciju projekata!“

Naglasila je da su sve reforme koje Srbija vodi na putu ka EU u interesu države, naše privrede i naših građana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter