Izvor: Tanjug
30.12.2019 u 13:00
0

BRNABIĆ: Čast mi je što sam izabrana u Predsedništvo SN!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da joj je velika čast što je na sednici Glavnog odbora SNS izabrana za člana Predsedništva te stranke.

– Zahvaljujem se na ogromnom poverenju, od prvog dana od kad me je predsednik Vučić pozvao u vladu, meni je najveća čast da služim svojoj zemlji. Za mene je SNS potpuno drugačija od svih stranaka na političkoj sceni Srbije-rekla je Brnabićeva.

PREMIJERKA ZNA RECEPT Samo jaka Srbija može pomoći Srbima u Crnoj Gori

Ona je sinoć kazala da je njen utisak sa sednice GO ogroman fokus na mladim ljudima u okviru SNS, podmlađivanje stranke, uvođenje nove energije, skretanje pažnje svima na te mlade ljude, na njihovu edukaciju.

– SNS je napravila svoju akademiju, a predsednik Vučić održao tri puta predavanje i to je ulaganja u mlade ljude koje nisam videla ni u jednoj stranci. To je odlična ideja-rekla je Brnabićeva.

Kako je ocenila, jedan od velikih problema našeg društva je što ne dajemo dovoljno šanse mladma.

MINISTAR PROSVETE U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Diploma bez znanja vam ništa neće značiti!

– Očekujem da će na listi SNS biti mnogo novih imena mladih ljudi koji su puni entuzijazma, vidi se ta energija, verujem da je to recept za budućnost – rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, SNS se od drugih razlikuje po dva osnovna principa. Dok druge stranke koje su ranije pobeđivale nastojale da se odmore kad dođu na vlasti i gledale kako da što duže ostanu na vlasti, SNS želi da menja Srbiju, a ne da gleda kako da ostane na vlasti.

– SNS nije preuzela vlast, nego je preuzela odgovornost da menja Srbiju – rekla je ona, ističući da SNS na izbore ide sa rezultatima, sa svim onim što su uradili.

Brnabićeva je rekla da ne razmišlja o tome da li će biti mandatar sledeće vlade, naglašavajući da svoj posao predsednika vlade ne shvata kao posao, već način života.

– Ja svaki dan moram da dam sve od sebe, radim u javnom interesa, ja sam servis naših građana, svaki dan moramo da promenimo makar jednu stvar. Do izbora imam mnogo stvari koje moram da uradim – rekla je Brnabićeva.

ZAKON O SLOBODI VEROISPOVESTI UZBRKAO CRNU GORU! Crkva neće ni moći da se nazove SRPSKOM! (FOTO)

Upitana da li bi promenila neke ministra u svom kabinetu, rekla je da sigurno postoje ministri koji su mogli više da urade, da nismo svi isti, da nemamo svi isti lični osećaj odgovornosti

– Kada ste ministar u vladi, to je takva čast, da vi, bez da vas iko tera, morate svaki dan da ustanete sa novom energijom, svako veče da razmislite šta je to što sam ja danas uradio- rekla je predsednica vlade.


PROČITAJE I OVO

MAJKA OTKRILA O ČEMU JE RAZGOVARALA SA MONIKOM: Jesam, mamice…

JEZIVA SVEDOČENJA DECE Ovako je malčanski berberin mamio devojčica

UŽIVO 11. DAN POTRAGE: Malčanski berberin u bekstvu, ima nož kod sebe!

RADOST U KUĆI KARIMANOVIĆA Majka plače, dolaze rođaci i komšije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter