Izvor: HAPPY BSC
08.12.2022 u 17:44
0

BRNABIĆ RAZGOVARALA SA PREDSTAVNICIMA SAVEZA SAMOSTALNIH SINDIKATA SRBIJE: Bitan razgovor o problemima i načinima kako da se oni prevaziđu!

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa predstavnicima Saveza samostalnih sindikata Srbije o aktuelnim problemima i načinima kako da se oni prevaziđu.

SARADNJA SRBIJE I TURSKE NA NAJVIŠEM NIVOU: Ana Brnabić sastala se sa Mustafom Šentopom!

Predstavnici više sindikata predočili su premijerki probleme sa kojima se radinici u Srbiji suočavaju, istakavši da je pitanje cene rada jedno od najvažnijih, uz konstataciju da je činjenica da su zarade tokom tekuće godine podignuge i da je značajno smanjena stopa nezaposlenosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njihovim rečima, nedostatak kvalifikovanih kadrova u određenim oblastima takođe predstavlja prepreku koja bi trebalo da bude rešena u najskorije vreme.

Premijerka Brnabić prenela je sagovornicima da će se ministri dodatno angažovati u radu Socijalno-ekonomskog saveta, kako bi taj savet bio još uspešniji.

Premijerka je podvukla da je dijalog jedini i najbolji način rešavanja svih problema i da je u potpunosti otvorena za razgovor.

Brnabić je zato ukazala da je neophodno da joj predstavnici sindikata pošalju predloge kako bi se zajednički došlo do rešenja, što su oni i prihvatili. 

Sastanku u Vladi Srbije prisustvovli su i ministar finansija Siniša Mali i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter