Izvor: Tanjug
10.07.2022 u 20:06
0

BRUTALAN ODGOVOR IZ KANCELARIJE ZA KIM Petar Petković reagovao je na izjavu Mimoze Kusari-Ljilje:“Dijalog se ne vodi o vašim snovima i željama!“

Direktor Kancelarija za KiM Petar Petković ponovo je danas reagovao na izjavu šefice poslaničke grupe Samoopredeljenja Mimozi Kusari-Ljilji poručivši da Priština treba da formira Zajednicu srpskih opština, kao i da se dijalog ne vodi o njenim snovima i željama već o normalizaciji odnosa.

„Hajmo ispočetka Mimoza Kusari-Ljilja, jer ništa ne razumete. Dijalog se ne vodi o vašim snovima i željama, već o normalizaciji odnosa, na osnovu odluke UN iz 2010. U dijalogu naš odnos je asimetričan, jer je samo Srbija članica UN i tako će ostati. A sad malo o realnosti – formirajte ZSO“, poručio je Petković na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE


Mimoza Kusari-Ljilja je pre toga na Tviteru poručila direktoru Kancelarije za KiM da se javi kada bude spreman za sporazum zasnovan na uzajamnom priznavanju.

SRAMNA ODLUKA PRIŠTINSKIH VLASTI Traže da im se vrati 1.247 artefakata koji se navodno nelegalno nalaze u Srbiji, među njima i figurica stara oko 7.000 godina!

Petković je prethodno povodom ranije izjave Kusari-Ljilje da je na KiM nemoguće govoriti o bilo kakvom kompromisu rekao da Priština neće dijalog i da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti priželjkuje tenzije na terenu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter