Izvor: novosti, Happy BSC
04.11.2022 u 10:07
0

BURNI DANI PRED NAMA: Predsednik Vučić OTKAZAO sve posete inostranstvu zbog situacije na KiM

Predsednik Srbije Aleksanadar Vučić otkazao je sve posete inostranstvu zbog situacije na Kosovu i Metohiji, saznaje se u Predsedništvu Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić se izvinio velikom prijatelju, predsedniku Egipta Abdelu Fatahu el Sisiju zbog otkazivanja prisustva na velikom skupu COP 27, koji se održava u Šarm el Šeiku od 7. novembra.

Na skupu će učestvovati svi svetski lideri od američkog predsednika Džozefa Bajdena, predsednika Francuske Emanuela Makrona, predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen, Mohameda bin Zajeda i drugih.

Sutra u 10 časova biće održana sednica Vlade, na kojoj će predsednik Aleksandar Vučić podneti ministrima izveštaj o razgovorima sa predstavnicima Srba sa KiM, koji su najavili povlačenje iz svih prištinskih institucija ogorčeni poslednjim potezima Aljbina Kurtija. 

Nakon toga, predsednik će se u 11 časova sastati sa ambasadorkom Narodne republike Kine Čen Bo, a potom u 11.30 i sa diplomatskim predstavnikom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocanom Harčenkom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter