Izvor: Sputnjik
12.01.2024 u 00:26
7

DA! NAORUŽAVAMO IH PROTIV SRBA: AMERIKANCI priznali da DAJU ORUŽJE ŠIPTARIMA na KIM i da stvaraju VOJSKU – PRIŠTINA KUPUJE PROTIVTENKOVSKE RAKETE?

Ministar odbrane privremenih prištinskih institucija Ejup Maćedonci potvrdio je danas da su započete procedure za kupovinu protivtenkovskih raketa „džavelin“ za tzv. Kosovo od SAD i istakao da je odluka o toj nabavci deo plana tranzicije KBS u vojsku, prenose prištinski mediji.

On je najavio i da Priština planira da kupi protivvazdušne sisteme.
Maćedonci je na KTV rekao da će zahtev za kupovinu američkih raketa biti upućen Kongresu na odobrenje i da Priština očekuje pozitivan odgovor, prenela je „Koha“.

SPREMAJU MU SUDBINU ČAUŠESKOG: SKOT RITER šokirao svet otkrivanjem ZAVERE PROTIV ZELENSKOG! VIDEO

Govoreći o količini „džavelina“, Maćedonci je rekao da će biti kupljeno „dovoljno za potrebe KBS“.

On je potvrdio da su priručnici za obuku, opremu i održavanje uključeni u paket sa raketama.

Maćedonci je saopštio da faza pregovora o ceni raketa još nije počela, a da će se pregovarati i o tome kada će rakete stići.

On je potvrdio da osim sa SAD i Turskom, Priština ima ugovor o nabavci oružja i od još jedne zemlje.

„Takve kupovine smo obavili, nedavno i preko Republike Turske, ali imamo i ugovor sa Nemačkom i sve će to biti deo KBS“, rekao je on.

Takođe je najavio plan o kupovini protivvazdušnih sistema o čemu će uskoro obavestiti javnost.

„Posebno smo fokusirani na zemlje koje imaju najbliže partnerstvo. Prednjače Sjedinjene Američke Države, koje su nam bile glavni zagovornik razvoja naših kapaciteta, ali imamo saradnju i sa drugim zemljama NATO-a, poput Turske, Nemačke, Britanije, Italije, Hrvatske i drugih zemalja“, rekao je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “DA! NAORUŽAVAMO IH PROTIV SRBA: AMERIKANCI priznali da DAJU ORUŽJE ŠIPTARIMA na KIM i da stvaraju VOJSKU – PRIŠTINA KUPUJE PROTIVTENKOVSKE RAKETE?”

  1. A gde je protesna nota zbog krsenja rezolucije 1244? A gde je zahtev za odrzavanje saveta bezbednosti o krsenjima rezolucije koji je trebao biti prosledjen jos pre 8 meseci? Rzaocarani smo a nastavljamo sa gradnjom prijateljstva. O cemu se ovde radi ako neko moze da objasni?

    10
    0
    Odgovori
  2. Rezolucija 1244 ne dozvoljava naoružanje lažne države Kosovo koja je inače autonomna pokrajina države Srbije a ni Kumnovski vojnotehnički sporzaum takoodje ne dozvoljava naoružanje lažne države , prema tome i Šiptari sa Albancima kao i Amerikancima i Englezima krše DOGOVORE I SPORAZUME KOJI SU POTPISALI .
    Možda ovim činom Amerikanci žele da unište Albanošiptare , jer koga god da su naoružavali tih je bilo sve manje i manje .
    Ako bi se zaratilo da vodimo računa da ne bude kao što su imali ranije svoju pokvarenu nazovi doktrinu, suštinski terorističku , gde su teroristi napadali srpsku policiju naravno da će policija da uzvrati i sa vojskom u sopstvenoj državi protiv terosita, to je morala raditi i po Ustavu izvrši se napad na teroriste a oni onda podmetnu i svoje civile Albanošiptare da izginu . Savet bi bio Šiptari bežite iz lažne države Kosovo.

    9
    1
    Odgovori
  3. Da , Amerikanci tamo maju i Bazu , imati u vidu .Dobar primer na šta sve može izaći kada se krene sa nezakonitim radnjama po svetu lepo se može videti na primeru atonomne srpske pokrajine KiM. Ko je radio te nezakonite radje po svetu zna se Amerikanci , Englezi i ostale NATO države .
    Dobti nešto na prevaru, laž, nezakonitim radnjama zar je to dobro, zar je to lepo, zar je to primer čovečanstvu , sramota, da li tako treba da se vaspitava mlada populacija , ne smao sramota već i bruka i sramota za takve .

    7
    1
    Odgovori
  4. I sta ce on na 4km da uradi njima pa nemoj da dodje do rata nasi cev da paliv sve pred sobomna 20km i sta ce on sa njegov dzafelin koji trebas nositi 22kg tezine pa oni su puljivi nemoj da se uspuca oni glavu samo da izvuku ce nosi on sa sebe jednu minu da pogodi snjperistu ili kog drugog

    0
    0
    Odgovori
  5. Sve same gluposti svi smo mi braca a I sestre od Jafeta I sto da se desi rat sirih razmena kad sve progje za 100 200 300 godina opet svi zajedno mrznja I gjavolja posla dobar KOMSIJA kao brat poljana I prdopoljana za svakoga dosta no od inata nema goreg zanata ko ce koga priznat oni boga Allaha ne priznaju pojedini nevjernici

    0
    0
    Odgovori
  6. Прво питање за ове „демократе са запада“. Да ли признајете ауторитет Савета безбедности УН? Ако је одговор ДА, онда је следећа реченица: „Лажете!“ Без пардона. Да заиста поштујете онда би поштовали резолуцију 1244. А ви је не поштујете. Ако одговор буде НЕ, онда размонтирати Уједињене нације. Нестаје колективна светска безбедност, па свако за себе. Сваки другачији одговор третирати као НЕ!

    0
    0
    Odgovori
  7. Albanci na Kosovu da li cete biti Gaza ako tako nastavite.Bolje vam je da se drzite Srba ,jer vas Zapad samo koristi za svoje ciljeve,bit cete odbaceni na kraju kao i sto ce biti Ukrajina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter