Izvor: RT
12.01.2024 u 00:08
3

SPREMAJU MU SUDBINU ČAUŠESKOG: SKOT RITER šokirao svet otkrivanjem ZAVERE PROTIV ZELENSKOG! VIDEO

Vojska vrlo brzo može ustati protiv ukrajinskog predsednika ako se situacija ne popravi, ocenjuje bivši američki obaveštajac

Ukrajinska vojska bi mogla da se pobuni protiv predsednika Vladimira Zelenskog u narednim mesecima, rekao je bivši američki vojni obaveštajac Skot Riter.

„Pretpostavljam da ako se situacija ne popravi, onda može doći do vojnog udara u januaru ili februaru, a Zelenskog će sačekati sudbina Nikolaja Čaušeskua“, rekao je on tokom intervjua na jutjub kanalu Denija Hajponga.

Riter ocenjuje da je Ukrajina već strateški poražena, kao i da Kijevu ne preti samo vojna već i politička katastrofa usred sve većih podela unutar zemlje.

U ukrajinskim medijima se sve češće može čitati o trvenju između Zelenskog i glavnokomandujućeg ukrajinske vojske Valerija Zalužnog. Njihove nesuglasice dospele su u žižu javnosti nakon što je Zalužni za „Ekonomist“ izjavio da je situacija na frontu dospela u ćorsokak, što je izazvalo oštre kritike Zelenskog koji je negirao komentare Zalužnog.

Vladimir Zelenski je na konferenciji za novinare 19. decembra rekao da mu se Generalštab obratio sa zahtevom da mobiliše dodatnih 450-500 hiljada ljudi, da bi Zalužni zatim negirao da je vojna komanda podnosila takve zahteve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SPREMAJU MU SUDBINU ČAUŠESKOG: SKOT RITER šokirao svet otkrivanjem ZAVERE PROTIV ZELENSKOG! VIDEO”

  1. Skot Riter je osuđivani pedofil. Kao takav ne može dobiti posao nigdje u SAD. Snašao se da radi kao ruski propagandista, za šta ga ruski režim rado plaća.

    0
    10
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter