Izvor: Happy BSC
28.03.2022 u 22:27
0

DANAS NIKO NE MOŽE DA NAPADNE SRBIJU! Vučić OŠTRO u ĆIRILICI odgovorio KURTIJU na provokacije

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da teško da bi danas neko mogao da napadne centralnu Srbiju, jer je to politički nerealno i vojno nemoguće.

„Kurti može da želi da isprovocira nešto na delu KiM koji on doživljava kao nezavisnu teritoriju, a mi ne. Ali, da neko sad centralnu Srbiju na bilo koji način pomisli da napadne, ne samo da nije realno politički, već nije više moguće ni vojnički. Velika je razlika“, rekao je Vučić u „Ćirlici“ na TV Hepi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da neki misle da je ista situacija kao pre 30 godina, ali da više nije tako.

„To sve imamo zahvaljujući ekonomiji i fabrikama i većem BDP-u“, naglasio je Vučić.

Kazao je da je vrednost domaćeg BDP-a 2012. godine iznosila 32 milijarde evra, a da će ove godine biti 56 milijardi, što je skoro duplo više za samo 10 godina.

Predsednik je rekao da je za vikend, u subotu ili nedelju, jedan dan prevezno 10.500 putnika na pruzi Beograd – Novi Sad, a drugi dan 12.150 putnika.

„Železnica ponovo živi“, istakao je Vučić i dodao da sada imamo pet ili šest puta više putnika nego pre 10 godina samo na jednoj deonici Beograd – Novi Sad.

To je bio apsolutni rekord u prihodima iako su niske cene karata, dodao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter