Izvor:
16.10.2023 u 17:49
0

„Do kraja godine sporazum o slobodnoj trgovini sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima“

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež najavio je danas da će do kraja ove godine biti potpisan sporazuma o slobodnoj trgovini Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata i održan veliki poslovni forum u Beogradu.

Čadež je posle sastanka sa ministrom spoljne trgovine Ujedinjenih Arapskih Emirata Tani Bin Ahmedom Al Zejudijem (Zeyoudi) u Abu Dabiju rekao da će do kraja oktobra biti održana druga runda pregovora o sporazumu o slobodnoj trovini, saopštila je PKS.

Optužen mladić zbog pretnji vlasniku teretane na Novom Beogradu

“Taj sporazum, koji pripremaju dve vlade biće okvir, a na privrednicima je da ga popune novim poslovima”, rekao je Čadež i dodao da će Al Zejudi predvoditi najveću privrednu delegaciju UAE u poseti Srbiji, koja će učestvovati na poslovnom forumu.

On je kazao da PKS, zajedno sa komorama Abu Dabija, Dubaija, kao i sa Savetom investitora UAE, učestvuje u organizaciji ovog poslovnog foruma, sa ciljem da novim projektima unese dodatnu dinamiku i energiju u ekonomske odnose Srbije, regiona Zapadnog Balkana i UAE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter