Izvor: HAPPY BSC
29.03.2022 u 23:09
0

DOBRO VEČE MOJ ŽIVOTE NARUČUJEM U KAFANI! Vučić OTVORIO DUŠU i otkrio sve ono što je GODINAMA skrivao

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostuje u emisiji „Amidži Šou“ urednika i voditelja Ognjena Amidžića na televiziji „Pink“, gde odgovara na pitanja na koja do sada nije.

Ko je Vučiću bio prva simpatija? Kada se prvi put zaljubio? Kada je prvi put išao na odmor? I na mnoga druga pitanja odgovaraće predsednik Srbije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik je na samom početku odgovarao na pitanja iz leksikona, gde je otkrio da je kao mali imao nadimak „Alek“, kako ga, kako je dodao, odavno niko nije zvao.

Govoreći o prvoj ljubavi, predsednik je rekao da je to bila ljubav koju je upoznao na Tari, ne želevši da otkrije ime simpatije.

On je takođe otkrio da je sa premijerkom Srbije Anaom Brnabić najbliži, i da bi sa njom krenuo u važne bitke, a da je osoba kojoj se divi, jeste Fjodor Mihailovič Dostojevski.

Otkrio je da je visok 198cm, a govoreći o muzici, Vučić je rekao da nema vremena da je sluša, a da voli da se opusti uz neki kvalitetan sport.

– Visok sam 188, a imam 118, ili 119 kilograma – otkrio je predsednik.

Na pitanje o ceni mleka, predsednik je naveo nekoliko prouzvođača, i otkrio cene istih.

– To moram da znam kao predsednik Srbije, znate da nabavljamo i mleko u prahu – dodao je Vučić.

Predsednik se dotakao i amnegdote koju je premijerka Brnabić ispričala kada ju je predsednik pozvao rano ujutru, kako bi je pitao za cenu maline.

– Video sam da je proizvođač Maroko, kakav bre Maroko? Mislio sam da je Arilje ili Ivanjica – dodao je Vučić.

– Nisam ni sujeveran – rekao je i dodao da u kafani naručuje pesmu: „Dobro veče moj živote“.

– Dačić ima strašan trik. On zna da ga zovem do sedam najkasnije. On ne pije alkohol, ali mu tgreba da se razbudi… Ja sam shvatio da često nastavi da spava, i tako sam ga onda zvao na svakih 15 minuta – rekao je Vučić.

UVEK BUDAN U 5 UJUTRU

Kako je otkrio, on je uvek budan oko pet sati ujutru, a leže oko 10, 11 ili 12 noću. Imam i visok pritisak, navikao sam na terapiju, ali eto… Volim da ustajem rano – rekao je Vučić.

Govoreći o predsedniku SAD Bajdenu, kao i pitanju šta bi uradio da je na njegovom mestu, Vučić kaže da, ako je pitanje stvarno, obišao bi Kolorado, Jutu i Nevadu, tamo gde, kako je dodao, niko ne ide – dodao je Vučić.

Govoreći o talentima, Vučić je rekao da nema ni jedan, misleći na ples, muzikalnost i sl.

SVIĐALA MI SE DEMI MUR

Predsednik Aleksandar Vučić otkrio je da mu se kao mladiću sviđala Demi Mur.

Kako je u šali rekao imao je pedeset odsto šansi.

– Ja sam hteo, ona nije znala ni ko sam – rekao je Vučić i nasmejao sve u studiju.

O PORODICI

Govoreći o porodici, Vučić je istakao da je majka bila izuzetno lepa žena, a da je otac bio dosta strožiji.

Na pitanje, kada je odlučio da postane političar, Vučić je istakao da je sanjao da postane advokat, a da o politici nije sanjao.

– Bio sam i navijač, dugo… Danas sam isto, ali ne idem više na stadione, i ne glumim jačeg nego što jesam – rekao je predsednik.

Na pitanje o omiljenom ministru Vučić je istakao da je u pitanju Siniša Mali, koji je, kako je dodao, zaslužan za brojne projekte.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter