Izvor: Tanjug
01.07.2023 u 14:18
0

„CENIM GA ALI I NE RAZUMEM“: RAMA o KURTIJEVIM ludačkim potezima na KiM

Tokom jedne od konferencija za novinare, albanski premijer Edi Rama rekao je kako mu je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti prijatelj, ali da ne može da ga razume.

Na pitanje o Kosovu, Rama je istakao da ne može da razume premijera privremenih prištinskih vlasti Aljbina Kurtija vezano za situaciju koja je nastala na KiM u odnosu na međunarodnu zajednicu. On je rekao da francusko-nemački plan ne može tu da ostane zauvek i da Kurti ne može sam da dobije ovu diplomatsku bitku kao Don Kihot.

VIDOVDANSKI SABOR SPRSKE DIJASPORE: SRPSKI SVET se danas ujedinio pod KUPOLOM NARODNE SKUPŠTINE

Aljbin je osoba koju cenim, prijatelj kojeg poštujem, ali u ovom slučaju je premijer Kosova koga ne razumem – rekao je Rama. On je naveo da su Albanci prvi koji će dati glas i unaprediti francusko-nemački plan za KiM.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter