Izvor: BSC happy portal
01.07.2023 u 18:25
0

RASIM LJAJIĆ NA IZBORNOJ SKUPŠTINI GRADSKOG ODBORA U NIŠU: SDPS je rastuća, respektabilna politička snaga u zemlji (FOTO)

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da je toj partiji u proteklih nekoliko meseci pristupilo osam grupa građana i građanskih inicijativa, što SDPS čini „rastućom, respektabilnom političkom snagom u zemlji“.

– Neke od tih grupacija su postale deo SDPS, sa nekima smo potpisali sporazume o dugoročnoj saradnji, a u narednom periodu pristupiće nam još pet grupa građana širom Srbije – rekao je Ljajić na izbornoj skupštini Gradskog odbora SDPS u Nišu.

BSC Happy portal

Ljajić je dodao da stranka koiju vodi ima tri cilja, a to su jačanje organizacije i „priprema za izbore, ma kada i ma koji oni bili“, promocija jasnih građanskih, demokratskih i levičarskih vrednosti, kao i povećanje vidljivosti SDPS na međunarodnom nivou.

BSC Happy portal

Predsednik SDPS je naveo i da će ta partija svoje delovanje bazirati na programskim načelima jake ekonomije oslonjene na izvoz i odgovorne socijalne politike, koja ne sme zapostaviti ni jednu ranjivu i marginalizovanu društvenu grupu u Srbiji.

BSC Happy portal

Za predsednicu Gradskog odbora SDPS Niš izbrana je Nataša Jović, diplomirani inženjer elektrotehnike.

BSC Happy portal
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter