Izvor: HappyBSC
08.10.2022 u 20:39
0

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA TELEVIZIJI „HEPI“: „Što se tiče diverzije mogu samo da skinem kapu, školski je izvedena, ovo je moralni šamar Rusiji, nije neka materijalna šteta!“

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorio se o snažnoj eksploziji na Krimskom mostu o kojoj spekuliše čitav svet, ali i trenutnom ratnom stanju koje je veoma neizvesno.

„Kompletno se menja situacija u pristupu specijalnoj vojnoj operaciji na teritoriji već bivše Ukrajine“, u emisiji „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY!

O ovim krucijalnim tematikama govorili su stručni sagovornici prof. doktor Bojan Dimitrijević, prof. doktor Branimir Nestorović i Milovan Bajagić –  vojni analitičar.

     Otkako sam jutros video šta se dešava s obzirom na tajming ove operacije nisam iznenađen, što se tiče diverzije mogu samo da skinem kapu, školski je izvedena, ovo je moralni šamar Rusiji, nije neka materijalna šteta. Oni su hteli da pokažu da mogu da unište šta žele i kad žele. To je mentalni šamar Rusiji i stanovništvu. Saznaćemo da li je dron ili kamion pun eksploziva i kako je prošao. Nemojte misliti da će im Rusi ostati dužni. Brza osveta – velika šteta – rekao je Bajagić, a potom se nadovezao i Dimitrijević koji se slaže sa činjenicom da Rusi neće ostati dužni. 

      Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 –    – Najverovatnije neće ostati dužni,  znamo rusku istoriju,  u jednom ovakvom ratu osveta koja je brza je neproračunata, ali ako postoji dugoročni plan, onda će se naplatiti kad dođe vreme. Osveta je emotivni čin. Rusi misle o svemu šta će se dešavati nakon ovog rata, a druga strana ne. Danas čitam stavove analitičara, u ovom trenutku ovo nije velika materijalna šteta, ali simbolično jeste loše , jer su emitovali da je Krimski most gotovo neranjiv – objasnio je Bojan, a onda je reč dobio i doktor Nestorović. 

–     – Napad na Krimski most je beznačajan. Zelenki je dao izjavu da bi preventivno trbalo udariti nuklearnim bombama, to je bilo neuračinjljivo, tako su to opisali američki analitičari. Šolc je pokušao da izvrda sankcije Rusiji, pa je pao Severni tok. Izabrali su teroristički čin, to mi je neobjašnjivo. Ne znam da li je bio kamion, ali po stepenu oštećenja, ne bi mogao jedan kamion to da uradi, moguće da je pogođen nečim, moguće da je u pitanju i samoubilačka podmornica. Povećavaju se ulozi. Čeka se čuveni novembar – istakao je Branimir tokom gostovanja na Hepi televiziji. 

G    Gedajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74   

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter