Izvor: Tanjug
07.11.2022 u 18:35
0

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg razgovarao je telefonom sa predsednikom Vučićem i Aljbinom Kurtijem: Evo šta je poručio!

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pozvao je u odvojenim telefonskim razgovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija da se uzdrže od bilo kakvih unilateralnih akcija koje bi mogle da izazovu eskalaciju na Kosovu i Metohiji.

„Razgovarao sam sa Aleksandrom Vučićem i Aljbinom Kurtijem o napetoj situaciji na severu Kosova. Pozvao sam obojicu da se uzdrže od bilo kakvih unilateralnih akcija koje bi mogle da izazovu eskalaciju“, napisao je Stoltenberg na svom Tviter nalogu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je poručio da je dijalog jedini put napred.

KURTI NAJAVIO IZBORE U ČETIRI OPŠTINE NA SEVERU KIM: „Nijedna naša akcija nije iznenadila EU i Ameriku“

Dodao je da KFOR ostaje na oprezu.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter