Izvor:
13.12.2023 u 12:33
0

Glasaću za SNS, bilo bi dobro da SNS osvoji i republičku i lokalnu vlast

 Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će izaći na izbore u Srbiji i glasati za SNS i da bi bilo dobro da SNS ima vlast i na nivou republike i lokala.
„Ne mogu izdajnici kod Srba prolaziti. Zato ću izaći na izbore u Srbiji i glasaću za SNS. Bilo bi dobro da SNS ima i republičku i lokalnu vlast, jer vidimo da se Srbija stalno gradi. Tu je Beograd na vodi, nova železnička stanica, auto-putevi i drugi veliki projekti. Političari se mere po onome što ostane iza njih“, rekao je Dodik za TV Hepi.
Dodik je rekao da je Republika Srpska zainteresovana za jaku Srbiju i da je za nju ona inspiracija i snaga.
Naglasio je da je Srbija matična zemlja svih Srba, a da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ostvario i omogućio da ona bude moćna i jaka.
„Ne možete narodu zabraniti nešto tako snažno, a to je ljubav prema Srbiji“, naglasio je Dodik. Predsednik Republike Srpske je istakao da je Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je uspostavio konkretne vidove saradnje i pomoći Republici Srpskoj.
On je podsetio da Srbija novčano pomaže opštine, izgrađene su brojne škole, vrtić i i drugi objekti.
Dodik je naglasio da je Srbija danas istovremeno i snažna, ali i najdemokratskija zemlja.
„Imate ljude koji konstantno rade i pričaju protiv Srbije, a koje finansira Zapad, s ciljem da naprave Srbiju nestabilnom, jer im ne odgovara kada je stabilna i jaka“, rekao je Dodik.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter