Izvor: Happy BSC
19.12.2022 u 22:00
0

GORAN RADOSAVLJEVIĆ GURI U „ĆIRILICI“: „Rugovu smo čuvali od Albanaca, da su Srbi hteli da ga ubiju, oni bi to učinili!“

Goran Radosavljević Guri, nekadašnji komandant Žandarmerije istakao je u večerašnjoj emisiji „Ćirilica“ da 1998. godine niko od vojske i policije nije otišao na Kosovo zato što je bilo mirno, naprotiv, bilo je mnogo napada na policiju, otimanja Srba, posebno na kopu Belaćevac i dodao da su tada napadane državne institucije. 

KULTUROLOG JOVAN JANJIĆ U „ĆIRILICI“: „Nijedan narod na svetu nema krsnu slavu osim Srba, ali mnogi od nas ne shvataju veličanstvenost tog duhovnog čina“

–   Kod njih je bilo velikih sukoba, dešavale su se dve – tri politike, neko je mislio da je Rugova bliži Miloševiću i tadašnjem rukovodstvu, pa su oni njih jurili. Rugova je jedno vreme bio izolovan dole, gde smo ga držali i čuvali od Albanaca, a ne od Srba. Da su Srbi hteli da ga ubiju, oni bi to učinili. Policija ga je više čuvala od Albanaca, kako ne bi bio likvidiran. Do 1998. godine smo vodili borbu sa tom terorističkom organizacijom koja je kasnije prerasla u oslobodilačku vojsku Kosova, ali kad smo ih mi faktični uništili, nigde više teroriste nismo mogli da vidimo – kazao je on. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, u gradovima je bilo mirno jer ih je držala policija, vojska je tada je bila u kasarnama, uglavnom su kasarne bile u gradovima, tako da teroristi nisu imali šanse da uđu u gradove i da tu napadaju srpske snage.

– Međutim, kada je Zapad video, kao prvo Amerika da je ta organizacija maletene uništena dolazi do onog čuvenog susreta Hila i Hulbruka u Juniku gde smo ih mi otpratili putem koji smo mogli da kontrolišemo. Obezbeđivali smo ih. Na kraju su skrenuli sa puta, poštovali su sve ingerencije, otišli su na sastanak gde je faktični ta teroristička organizacija koja je bila na listi Amerike – postala je preko noći nazvana – borci za slobodu – rekao je on. 

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter