Izvor:
11.02.2024 u 08:04
0

GRENEL OSUO PALJBU PO NEMCIMA: Vi ste jedan od razloga zašto i dalje traje rat u Ukrajini

Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine u administraciji Donalda Trampa Ričard Grenel je izjavio da je jedan od razloga što i dalje traje rat u Ukrajini to što je Nemačka potcenila Rusiju.

GRENEL OŠTRO UPOZORIO KURTIJA: Ako ovako nastavi trebamo povići trupe, Bajden više ne može ovo da toleriše

– Imamo rat u Ukrajini delom zato što je Nemačka potcenila Rusiju i Putina. Niste slušali upozorenja međunarodne zajednice o opasnostima ruskog gasovoda Severni tok 2 u Evropi. I još uvek niste platili svojih dva odsto NATO obaveza. Ne zahtevajte da američki poreski obveznici učine više – napisao je Grenel na platformi Iks.

On je prethodno naveo da su američki predsednik Džozef Bajden i nemački kancelar Olaf Šolc oštro kritikovali republikance što nisu pristali da odobre više novca američkih poreskih obveznika za Ukrajinu, iako je do sada, kako je naveo, isporučeno 114 milijardi dolara.

– U međuvremenu, Nemci još uvek ne plaćaju svoje obaveze od 2 odsto NATO-u, a ipak i Bajden i Šolc ignorišu ovo podrivanje NATO-a i kažu da su republikanci problem – istakao je Grenel.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter