Izvor:
27.05.2019 u 15:33
0

HAPPYTV.RS UŽIVO SA SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE: „Mi brinemo o srpskom narodu!“

U toku je sednica Skupštine Srbije ma kojpj je izlaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govorio je o situaciji na Kosovu i Metohiji. Najpre je govorio o istorijskih dešavanjima u tom delu naše zemlje, o demografskoj situaciji koja je loša te naglasio da će 20150. kao i 2100 biti mnogo više Albanaca nego Srba kojih, ako se nastavi ovakav trend, neće biti dovoljno ni na Kosovu ni u ostalim delovima Srbije.

– Mi brinemo o srpskom narodu – rekao je Vučić.

– Prošlo je više od dve stotine dana kako su uveli takse– podsetio je Vučić opomenuvši da bi za ukidanje taksi bio potreban samo jedan sastanak a da to nije učinjeno dodavši da za Srbiju važe dvostruki standardi jer da je Srbija uradila deo onoga što su uradili kosovski zvaničnici, Srbija bi bila osuđena u Evropskom parlamentu.

Ni Johanes Han ni Federika Mogerini, kako je podsetio, nisu ništa uradili kako bi sprečili ili ozbiljno opomenuli Kosovo. Stvara se, kako je predsednik rekao, situacija u kojoj je normalno i u kojoj se očekuje da Albanci uvode takse, prave platforme a političari rade sve što požele bez posledica.

Predsednik Srbije je naglasio koliko se situacija popravila, koliko se proširila robna razmena zbog čega su Albanci i uveli takse kao i da je drastično smanjen odliv Srba sa Kosova a takođe se ulaže i u čuvanje kulturnih spomenika i baštine.

Happytv.rs
Foto: YouTube/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter