Izvor:
28.11.2018 u 19:00
0

(HAPPYTV.RS UŽIVO)Pratite ZVEZDA-NAPOLI: Crveno-beli pred San Paolom!

Crvena zvezda je protiv Napolija u Beogradu (0:0) osvojila prvi bod u novom sistemu grupne faze Lige šampiona, a namera fudbalera Vladana Milojevića da se bar isti ishod ponovi i na jugu Italije večeras od 21 čas.

Iz stručnog štaba Napolitanaca upozoravaju da je Zvezda "potcenjena" i da od njih očekuju da se brane kao što je to činio Kjevo proteklog vikenda kada je izvukao "nulu", dok iz tabora šampiona Srbije napominju da se nikoga ne plaše i da su na samo 260km od stadiona "San Paolo" – postali šampioni Evrope za 1991. godinu.

Zvezda za sada ima osvojena četiri boda iz četiri meča, a novi "pozitivan remi" ili "skalp" Napolija, približio bi ih mestu u nokaut fazi Lige šampiona ili Lige Evrope.

Trenutni rezultat: Napoli – Crvena zvezda 0:0

U TOKU SU MEČEVI…

Od 18.55 počele su dve utakmice 5. kola Lige šampiona: Atletiko Madrid vodi već ubedljivo protiv Monaka (2:0), dok za sada nema golova na susretu Lokomotive i Galatasaraja (0:0).

Dok je tim Vladana Milojevića igrao veoma dobro pred svojom publikom u dosadašnjem delu Lige šampiona – na gostovanjima je imao problema, tako da su to kaznili PSŽ i Liverpul s deset golova, a videćemo koliko su od tada stasali igrači Crvene zvezde.

Ostanite uz MONDO, naš reporter Jovan Terzić je na licu mesta, tako da nas na ovom mestu očekuju sveže fotografije, video snimci, izjave aktera utakmice.

Očekivani sastavi dva tima…

NAPOLI: Ospina – Hisaj, Albiol, Kulibali, Rui – Kaljehon, Alan, Hamšik, Ruiz – Insinje i Mertens.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Krstičić, Jovičić – Ben, Marin, Srnić – Stojiljković.

Meč sudi španski arbitar Hil Manzano.

LIGA ŠAMPIONA, GRUPA "C" 5. KOLO:

Napoli – Crvena zvezda (21.00)
PSŽ – Liverpul

TABELA: Liverpul 6, Napoli 6, PSŽ 5, Crvena zvezda 4.

IZ MINUTA U MINUT:

– Znate li zašto je Dijego Maradona "božanstvo" Napulja?

– Navijači Zvezde su u parku ispred stadiona, uglavnom se peva "Avanti Stella Rossa", "Juve merda" i "UEFA mafia", javlja naš reporter sa lica mesta.

DE LAURENTISOV POKLON MIJAILOVIĆU

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis poklonio je danas prigodan suvenir lokalnog umetnika Ferinja prvom čoveku Crvene zvezde Svetozaru Mijailoviću.

– Uoči ove utakmice, susret su odigrali i omladinci dva tima: Napoli – Zvezda 5:3!

– Vladan Milojević ima daleko više problema i ne može da računa na Gorana Čaušića, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Ričmonda Boaćija, dok su pod znakom pitanja i Milan Pavkov iDušan Jovančić, verovatno najbolji igrači Zvezde u trijumfu protiv Liverpula.

– Jedini igrači na koje Karlo Anćeloti ne može da računa za ovaj meč su Amin Junes i Simone Verdi, s tim da njih dvojica nisu igrala ni u prvom obračunu dva tima u Beogradu.

– Crvena zvezda bi na ovom meču trebalo da ima podršku oko 3.000 navijača.

Mondo
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter