Izvor: objektiv
30.03.2022 u 13:06
0

I CECA JE UZ VUČIĆA: Sve je veći broj javnih ličnosti koji pružaju podršku predsedniku Srbije

Sve je veći broj javnih ličnosti koji pružaju podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a prava bomba stigla je iz sveta sporta. Uz Vučića stali su najbolji srpski košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić, kao i legendarni Željko Rebrača.

Zvanično najbolji košarkaš sveta, MVP NBA lige i ovogodišnji kandidat za istu prestižnu titulu Nikola Jokić nalazi se među onima koji su prepoznali rezultate i energiju predsednika Vučića i njegove stranke

Podrška je stigla i od njegovog NBA kolege koji je ulogom u “Džon Viku” postao i holivudski superstar, Bobija Marjanovića, koji slovi za jednog od najboljih srpskih košarkaša.

I prošlogodišnji MVP Evrolige Vasa Micić stao je uz Aleksandra Vučića, prepoznavši predanu borbu za bolju budućnost Srbije.

Kako Kurir saznaje, stigla je i bezrezervna podrška jednog od najvećih legendi srpske košarke, Željka Rebrače.

Pre ovih legendarnih imena, iz sveta sporta već su mnogi pružili podršku Aleksandru Vučiću

Javnu podršku Vučićevoj kandidaturi dala je i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović.

Podsetimo, izbori u Srbiji biće održani 3. aprila.

Na listi Srpske napredne stranke se već nalaze istaknute ličnosti iz svih sfera života – tu su i poznati naučnici, lekari, umetnici, sportisti, pevači, kao i mnogi drugi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter