Izvor:
04.10.2019 u 18:30
0

IMENOVANJE GRENELA: Da li je ovo za Srbiju dobar ili loš znak? (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je ambasadora u Berlinu Ričarda Grenela za američkog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine. Trampova odluka je došla iznenada, smatra i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a najviše nedoumica stvara pitanje koja je uloga Grenela, pored već imenovanog izaslanika za Balkan Metjua Palmera.

Grenel je među prvima podržao Trampa da se izbori da bude predsednički kandidat republikanaca, što mu je, veruje se, osiguralo dobre odnose sa američkim predsednikom.

Grenel je svojevremeno bio najizgledniji kandidat za američkog ambasadora pri UN. Nakon što je Ričard Bolton smenjen, Grenel je važio za jednog od pet kandidata za novog savetnika za nacionalnu bezbednost.

Grenelov rad na mestu ambasadora u Nemačkoj se smatra kontroverznim, a u toj zemlji ga nazivaju ''Malim Trampom''.

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter