Izvor: BSC Happy
02.12.2023 u 08:59
0

JEDAN DUG I USPEŠAN DAN MEĐU DRAGIM PRIJATELJIMA: Vučić sumirao utiske iz Dubaija (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kako je to sve izgledalo objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu.

„Jedan dug i uspešan dan među dragim prijateljima i svetskim liderima. Srbija je na @cop28uaeofficial koji se ove godine održava u Dubaiju, i beleži rekordan broj učesnika, 170 čelnika država i Vlada, što do sada nijedan #COP samit nije imao. Bila je velika čast predstavljati Srbiju na ovom prestižnom skupu. Čestitam mom dragom prijatelju Mohamedu bin Zajedu na organizaciji, ponosan na naše dugogodišnje prijateljstvo i zahvalan na prilici da predstavim strategiju Srbije u borbi protiv klimatskih promena“, napisao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter