Izvor: RTS
19.10.2023 u 13:21
0

JOŠ REPRESIJE I BEZAKONJA: Iliji Elezoviću, Zoranu Kostiću i Draganu Miloviću produžen pritvor za još dva meseca

Iliji Elezoviću iz Mitrovice, Zoranu Kostiću iz Prilužja i Draganu Miloviću iz Zvečana, pravosudne vlasti u Prištini produžile su pritvor za još dva meseca, na osnovu zahteva tužilaštva koje ih tereti za navodno krivično delo ratni zločin.

Branilac Ilije Elezovića advokat Ljubomir Pantović, potvrdio je odluku o produženju pritvora i najavio žalbu na odluku za svog branjenika.

TEROR NAD SRBIMA NE PRESTAJE: Eksplozivna naprava bačena u dvorište srpske kuće Kosovskom pomoravlju

Kaže da je njegov branjenik u lošem zdravstvenom stanju, te da mu je potrebna stalna lekarska nega jer se radi o onkološkom bolesniku.

„Priložili smo hrpu dokaza o potrebi bolničkog lečenja, ali sud odbija da odluči drugačije od mere pritvora i boravka u zatvoru“, naveo je Pantović.

Ilija Elezović, Zoran Kostić i Dragan Milović uhapšeni su prošlog septembra i od tada se nalaze u pritvoru zatvora Grdovac kod Podujeva. Tužilaštvo ih tretira kroz jedan, zajednički postupak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter