Izvor: Alo.rs
13.07.2023 u 18:18
0

JOŠ JEDNA TUČA ALBANACA U PRIŠTINI: Kurtija gađali flašom

U tzv. Skupštini Kosova došlo je do nove, treće, truče danas.

Poslanici tzv. Vlade Kosova imali su još jedan obračun sa poslanicima Demokratske partije Kosova. U početku su se jedan drugome unosili u lice Sali Ziba i Rašit Kalaj. Kasnije je takođe došlo do tenzija između Hajdara Beće iz DPK i jednog zamenika vlade.

Svi poslanici stoje kraj govornice u Skupštini. Prisutne su i snage bezbednosti.

TUČA POSLANIKA U PRIŠTINI: Kurtija polili vodom! (VIDEO)

U jednom trenutku se videlo da je neko bacio flašu vode na Aljbina Kurtija.

Skupštinsko obezbeđenje je ponovo intervenisalo na plenarnoj sednici. Sukob su imali i poslanici tzv. Vlade Kosova i Demokratske stranke. Predsednica parlamenta Konjufca ponovo je zatražila bezbednosnu intervenciju.

Usred napetosti u Skupštini, predsednik Glauk Konjufca odlučio je da započne vanrednu sednicu o Zakonu o cenama lekova. Dok je Konjufca držao uvodnu reč sednice, opozicioni poslanici su nastavili da blokiraju obraćanje. Nakon što je poslanik Adnan Rustemi uzeo reč, poslanici DPK su mu oduzeli mikrofon, onemogućivši mu da govori.

Rustemi je promenio mesto, ali njegov glas nije čula buka opozicije. Poslanici su u Skupštini razvili dva transparenta sa natpisom „Zdravo“ i fotografijama premijera Aljbina Kurtija i šefice poslaničke grupe Samoopredeljenja Mimoze Kusari-Lila, na kojima je postavljen „pinokijev nos“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter