Izvor: happybsc
06.09.2023 u 14:12
1

MINISTAR MALI O HAOSU U SKUPŠTINI: Opozicija vrištala i pištala, ništa pametno nije rekla

Ministar finansija Siniša Mali rekao je da opozicija ništa pametno nije imala da kaže na sednici, već samo da „pišti i vrišti“.

SKUPŠTINA SRBIJE: Slobodan Cvetković izabran za ministra privrede, opozicija ponovo vrši opstrukciju parlamenta i duva u pištaljke i trube

-NIšta lepo i pametno za građane Srbije opozicija nije imala da kaže, osim da vrište i pište i uništavaju narodnu imovinu. Hteli su da spreče rebalansa budžeta kojim se daje našim penzionerima da imaju veće penzije, medicinskim sestrama da imaju veće plate, našim investicijama da se nastave, da se grade kilometri puteva. Oni u tome nisu uspeli i mi ćemo usvajanjem ovog rebalansa do kraja imati veće plate, a od prvog oktobra ćemo imati veće penzije. Idemo sa 35 milijardi dinara dodatnih subvencija za poljoprivrednike, idemo sa nastavkom investicija i škola, puteva, škola, što Srbiju čini boljim mestom za život. Izborićemo se za još jedno povećanje penzija od prvog januara, za još 10 odsto povećanja plata u javnom sektoru, rekao je Mali.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MINISTAR MALI O HAOSU U SKUPŠTINI: Opozicija vrištala i pištala, ništa pametno nije rekla”

  1. Na TVu se sve culo bez obzira na pistanje , lupanje o klupe, ne znam u sali da se culo sta ko prica ali zato bi trebao biti i neki titl veliki da ga vide svi poslanici iz klupa da moze i da se procita kada neko prica , jer i poslanici mogu biti gluvonemi a dobro je i za ovakve situacije , uglavnom gledaoci su sve culi , onaj Orlic bas me interesuje koliki mu je pritisak u vreme zasedanja .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter