Izvor: Kurir
06.09.2023 u 13:54
3

NOVI ZNAKOVI ZA POGREŠAN SMER U SRBIJI: MINISTAR VESIĆ SAOPŠTIO na koji način će se SPREČITI DALJE NESREĆE

Upravo sam potpisao nalog JP “Putevi Srbije” da u roku od tri nedelje postavi na svim isključenjima sa auto-puteva dodatne saobraćajne znake upozorenja za kretanje u pogrešnom smeru, naveo je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

– Odlučili smo da postavimo dodatne saobraćajne znake pored postojećih koji su postavljeni u skladu sa zakonom. Nažalost, većina onih koji su vozili auto-putem u kontra smeru činili su to namerno bez obzira na saobraćajnu signalizaciju.


Podsetimo, u Srbiji se u poslednje vreme desilo više tragedija nakon što su vozači ušli u pogrešan smer na auto-putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “NOVI ZNAKOVI ZA POGREŠAN SMER U SRBIJI: MINISTAR VESIĆ SAOPŠTIO na koji način će se SPREČITI DALJE NESREĆE”

  1. Treba biti vise izlaza sa auto puta ako neko pogresi pravac gde treba da ide , nece valjda voziti do recimo Cacka ako je posao iz Beograda a pogresio je put . Table sa natpisima treba da su ogromne i samo one da budu na atoputevima, nikakve reklame i nesto sto nema veze sa pravcima gde vode koji putevi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter