Izvor: Tanjug
14.10.2021 u 11:58
0

MEKSIKO I SRBIJA PRODUBLJUJU ODNOSE: Održan sastanak Miloša Vučevića i ambasadora Meksika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je sa ambasadorom Meksika Karlosom Feliksom razgovarao o modalitetima za jačanje pobratimske saradnje između Novog Sada i meksičkog grada Toluke.

PROČITAJTE JOŠ: Poslanici u Skupštini Srbije postavljali pitanja o dešavanjima na severu Kosova

Sagovornici su se osvrnuli na nedavno obeleženu 75. godišnjicu bilateralnih odnosa Srbije i Meksika, ocenivši da postoje brojne veze između dve države koje su uvek podržavale jedna drugu u spoljnopolitičkim odnosima.

Bratimljenje Novog Sada i Toluke oni su kvalifikovali kao važan segment u produbljivanju veza Meksika i Srbije, istakavši da postoji dobra osnova da se zajedničke aktivnosti u oblastima trgovine, investicija, obrazovanja, kulture, nauke i tehnologije, sporta, turizma, klimatskih promena i kulture intenziviraju.

PROČITAJTE JOŠ: DANAS NAKON POSETE RAŠKOJ – VULIN: Vučić je POLOŽIO ISPIT koji su svi pre njega padali!

Kako je zaključeno na sastanku, odnose između Srbije i Meksika karakterišu međusobno razumevanje, poštovanje i podrška, što uliva poverenje da će značajni zajednički projekti u vitalnim oblastima za građane dveju zemalja, biti realizovani u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter