Izvor: BSC Happy
04.12.2023 u 21:53
1

MIROSLAV JOVANOVIĆ U „ĆIRILICI“: Ovo je tajna BOGATSTVA ŠVAJCARSKE, iako su IMALI SAMO PIJAĆU VODU!

U jeku antisrpske retorike i delovanja, lepi nam se žig naroda, čije bi se pripadnosti trebalo stideti, po načelima onih koji su Srbiju oduvek gledali kao najvećeg neprijatelja. Sme li se biti Srbin? - tema je večerašnje "Ćirilice", a Milomir Marić će uz tradicionalno "Dobro veče, Ćirilica", pozdraviti sledeće sjajne goste: Slavenko Terzić, Slobodan Reljić, Filip Rodić, Goran Šarić i Miroslav Jovanović.

Miroslav Jovanović  objašnjava kako je to Švajcarska danas bogata i uspešna, uprkos okolnostima koje su je kvalifikovale da bude slepo crevo Evrope

– Svi vole da vide englesku travu u bašti i odlaze u Englesku – izvolite ovo je seme i knjiga kako sve da uradite i nastavite po tom planu i imaćete englesku travu. Dođu, posade i sledeće godine ne funkcionše. Ajde uradite i sledeće, pa dođite i uradite isto. Urade, dođu iduće godine i ništa – pa to treba da radite sto godina! Švajcarska zemlja nema ništa osim pijaće vode. Pre 120 godine je bila glad, bežali su u Argentinu, SAD, bilo gde su mogli da ih prime. Ta jedna siromašna zemlja je odlučila da uloži u obrazovanje i stvorili su nekoliko inženjerskih škola. Oni su uložili u znanje. Sve u Švajcarskoj što se pravi je izuzetno malo i skupo – uloženo je mnogo znanja. Oni ne prave raliku izešu domaćih i inostranih studenata – kaže Jovanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MIROSLAV JOVANOVIĆ U „ĆIRILICI“: Ovo je tajna BOGATSTVA ŠVAJCARSKE, iako su IMALI SAMO PIJAĆU VODU!”

  1. Hahahah,poznaje vrhunski istoriju Switzerland,nemaju nista kaze covek,
    pa prvi legionari su bili svajcarci,pametnjakovicu,a da ne govorim dalje….
    uzas sta ljudi mogu da izgovore a da se nepoztide svoje gluposti ….

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter