Izvor: HAPPY BSC
11.11.2022 u 23:01
0

NE PROPUSTITE „VIKEND JUTRO“ NA TV HAPPY: O najnovijim događajima iz zemlje i sveta sa našim fenomenalnim gostima!

„Dobro jutro Srbijo“ na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove subote to su: analitičar Uroš NikolićVladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba Slovenije, a u program će se uključiti iz Zvečana i Lazar StevićTV Most.

Sa našim narednim sagovornicima: Ivanom Miletićem, programskim direktorom Instituta za javnu diplomatiju, Dobrosavom Devićem iz Centra za društvenu stabilnost, kao i analitičarom Nenadom Bumbićem koji će se u program uključiti iz Čikaga, razgovaraćemo na temu: „Poraz Rusije ili dogovor sa Amerikom?“

„Dr Propast –  krah svetske ekonomije“, tema je o kojoj će nam nešto više reći ekonomista Ivan Arnautović, a očekujemo i uključenja, putem Skype aplikacije glumca Dejana Jelače iz Njujorka, kao i Branimira Jovanovića sa Bečkog Instituta za međunarodne ekonomske studije.

„Uticaj klimatskih promena“ tema je za meteorologa Nedeljka Todorovića i dr Aleksandre Vukov, pedijatar, pulmolog i alergolog.

U nastavku, Filip Radojčić,  urednik Globusa u Objektivu, novinar Džon BosnićBiljana Šahrimanjan-Obradović iz Centra za stratešku analizu i tema: „Bajden želi da pokrene istragu protiv Ilona Maska“

Naši naredni gosti: psihoterapeut Snežana Anđelićadvokat Ivan Simić daće odgovor na pitanje: „Kako sprečiti nasilje?“

Za kraj jutarnjeg programa, tema: „Kako zaštititi potrošače pred crni petak?“ i naš gost Petar Bogosavljević, Pokret za zaštitu potrošača.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter