Izvor: RT
23.12.2023 u 11:32
0

NEĆEMO IM DOZVOLITI MAJDAN, NI STVARANJE RAZDORA MEĐU BRAĆOM IZ SRBIJE I SRPSKE: DODIK upozorio na UMEŠANOST STRANIH SLUŽBI I NOVI MAJDAN!

Prvi čovek Srpske istakao je da gubitnici izbora nemaju kapacitet ni za kakav Majdan, ali da treba biti na oprezu jer vetar u leđa im daju strane službe

Pošto je u Beogradu deo opozicije vrlo negativno reagovao na to što su građani Republike Srpske, u skladu sa srpskim zakonima, glasali u Srbiji, što je pravo koje je i on iskoristio, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je rekao da nije iznenađen, ali da je udarac iz prestonice neočekivan, te zato i bolan.

„Tokom izborne kampanje, u stereotipima tipičnim za tzv. krug dvojke govorili su o nama kao o genocidnima, favorizovali Sarajevo, opisivali nas kao teret, zle i prljave, pa ispada samo da im nije nas, živeli bi daleko bolje. Nevešti pokušaj da to sada predstave kako neko drugi tobož hoće da nas zavadi, potpuno je pogrešan i govori o njihovoj neadekvatnosti za političke procene“, izjavio je Dodik, te dodao da je ovo dodatni motiv što zahteva da Srbija prizna državljanstvo svim građanima Srpske – „jer mi smo jedan narod“.

Dodik je istakao da građani Srpske sigurno neće oprostiti udare dela opozicije na njih, kao i to da je jedini važno da Srbija bude stabilna, a ne da bude instrument stranih sila, pa da mlataraju Srpskom onako kako vidimo da bi to radio lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, okupivši oko sebe ljude koji u kontinuitetu klevetaju RS.

BUGARSKI NOŽ U LEĐA KAO I UVEK: OSMANI dobila podršku BUGARSKE za ulazak u EU i NATO! VIDEO

O aktuelnim postizbornim zbivanjima u Beogradu kaže da veruje da će se oni koji ne pripadaju nijednom bloku odrediti u skladu s važnim nacionalnim interesima, ali da se neće desiti ništa problematično.

„Ovi gubitnici izbora, koji se žale na nas, ali ne i na državljane Srbije koji glasaju u drugim zemljama, nemaju kapacitet ni za kakav Majdan. Ali ne treba biti naivan. Jer vetar u leđa im daju strane službe. Celu prošlu godinu hodali su po ulicama, a Vučić je dobio 50 odsto. Ako Vučić izađe javno i kaže – nećemo priznati KiM, nećemo uvesti sankcije Rusiji i podržavamo Republiku Srpsku, nemamo šta dalje da pričamo. Naša ljubav prema Srbiji veća je od destrukcije antisrpskog faktora“, zaključio je prvi čovek Srpske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter