Izvor: Kosovo Online/BSC Happy
23.12.2023 u 09:11
3

BUGARSKI NOŽ U LEĐA KAO I UVEK: OSMANI dobila podršku BUGARSKE za ulazak u EU i NATO! VIDEO

Predsednica lažne države Kosovo Vjosa Osmani je istakla da je, s obzirom na izazove kroz koje prolazi evropski kontinent, a posebno naš region, imperativ da Kosovo učini korake ka članstvu u Evropskoj uniji i u Natou, počevši od Partnerstva za mir, prenosi „Reporteri“.

Osmani je nakon sastanka sa svojim kvazikolegom iz Bugarske Rumenom Radevim rekla da će samo članstvo u Natou svih država Zapadnog Balkana koje to žele, imati dugoročan efekat na mir i stabilnost u našem regionu. Ona je naglasila da su hrabro vođstvo i odlučne akcije naših saveznika u evroatlantskoj porodici neophodni da bi se ubrzao prijem na osnovu zasluga u Evropsku uniju i Nato.

„Poznajući bezbednosne izazove kroz koje prolazi kontinent, a posebno naš region, imperativ je da Kosovo preduzme korake ka članstvu u Natou, počevši od Partnerstva za mir. Samo članstvo u Natou svih država Zapadnog Balkana koje to žele moći će dugoročno da utiče na mir i stabilnost u našem regionu. Kao što znate, Kosovo je već podnelo zahtev za članstvo u EU, tako da se nadamo snažnoj podršci Bugarske, što je i do sada dokazano, i nadamo se da će se članstvo Kosova smatrati geostrateškim prioritetom Evropske unije“, rekla je Osmani.

Ona je dodala da su potrebni smelo vođstvo i odlučna akcija naših saveznika u evroatlantskoj porodici da bi se ubrzao prijem u Evropsku uniju i Nato.

„Svako oklevanje bi stvorilo vakuum, dajući zlonamernim akterima priliku da destabilizuju ne samo Kosovo, već i region. Kosovo nastavlja nepokolebljivo da neguje dobre odnose sa svojim susedima“, rekla je predsednica Kosova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BUGARSKI NOŽ U LEĐA KAO I UVEK: OSMANI dobila podršku BUGARSKE za ulazak u EU i NATO! VIDEO”

  1. Drugari, ako smo opet iznenadjeni, e onda nije problem samo u bugarima, već u nama. A bugari jadni uvek rade samo ono što najbolje znaju …
    Ne bi smeli poistovećivati vlast sa narodim…

    0
    1
    Odgovori
  2. Nekaže naš narod džaba tuto bugarin,ljudima kojima ništa nemozes vjerovati kao ni EU i USA svejedno obećali to usmeno ili napisali pismeno ,lažu pa lažu .zato uzdaj se use i u svoje kljuse.Neka Bog čuva Srbiju i Srbske zemlje a ko nam zlo mislijo o klinu visio

    0
    1
    Odgovori
  3. koliko smo vec puta namlatili ta bugarska govna. i niko se nakon toga ne seti da ih svede na sofiju. ostalo je nase zbog stete koju su napravioli. nikad se vise nece cuti zas njih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter