Izvor: BSC HAPPY
26.11.2023 u 19:51
0

NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Deca su naša budućnost, nada i uzdanica (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske nedelje koja ostaje za nama u video-snimku objavljenom na svom Instagram profilu. On je tom prilikom poručio da su naša deca budućnost, nada i uzdanica.

– Prethodna nedelja objedinila je neke od najvažnijih aspekata naše borbe za Srbiju. Obeležavanje godišnjice SANU, institucije koja je iznedrila neke od najvećih domaćih i svetskih umova, druženje i razgovor sa decom sa Kosova i Metohije, poseta velikog prijatelja naše zemlje, predsednika Kipra, nabavka novog naoružanja i opreme… Svi ovi događaji povezani su snažnom niti koja predstavlja svetionik i putokaz svima nama o tome ko smo, čemu treba da težimo i koji su naši najsvetiji ciljevi – naveo je predsednik.

UPRILIČENA NAJLEPŠA POSETA: „Mnogo sam srećan što vas vidim danas u Beogradu“ (VIDEO)

– Tokom susreta sa učenicima OŠ „Sveti Sava“ iz Žerovnice u opštini Zvečan, video sam na njihovim licima bezbrojne želje i snove, kao i onu predivnu detinju i mladalačku energiju za koju ne postoje prepreke, a koju smo svi pomalo zaboravili. Među njima su, možda, budući akademici ili piloti, poljoprivrednici ili preduzetnici, lekari ili predsednici. Oni su naša budućnost, nada i uzdanica, nova snaga koja nam govori da zbog njih ne smemo da stanemo – napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter