Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 11:35
0

NEDIMOVIĆ O MESTU PREMIJERA: Možda sam samo viđen na kladionici…

Ministar poljoprivrede i funckioner SNS Branislav Nedimović kaže da je možda samo na kladionici viđen za novog premijera.

– Radim svoj posao, manite se, ne bavim se tim čudesima. U novinama svašta piše. Šta da govorim?! Polako, nije 25. avgusta koji je pominjan za formiranje vlade tako daleko – rekao je Nedimović, upitan kako sebe vidi u novoj Vladi i o tome da je u jednom trenutku viđen kao premijer.

Kaže da se bavi žetvom i ostalim važnim stvarima za Srbiju, te da „luta po njivama“ i dodaje da tek predstoje konsultacije predsednika Srbije sa izbornim listama, potom konstituisanje novog saziva parlamenta nakon čcega se tek ulazi u fazu formiranja vlade.

– Radio sam svoj posao. Ako neko misli da je to dobro, dobro. Ako neko misli da nisam radio dobro svoj posao idem svojoj kući – rekao je Nedimović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter