Izvor:
28.11.2016 u 16:58
0

NIKOLIĆ: Ne mogu se na VOJSCI prelamati mere štednje!

Vojska je stub svih politika, ne samo bezbednosti, već i ekonomske politike i ne mogu se na njoj prelamati mere kojima bi se dokazalo da može dovoljno da se uštedi, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Ko ne želi svoju vojsku, taj će zažaliti što ima tuđu", rekao je Nikolić novinarima nakon što se upisao u Knjigu žalosti povodom smrti predsednika Kube Fidela Kastra u ambasadi te zemlje u Beogradu i dodao da će danas imati razgovore sa ministrom odbrane (Zoranom Ðorđevićem), da vidi "dokle se stiglo", vezano za protest Vojnog sindikata.

"Očigledno da jedni izjavljuju jedno, drugi drugo i moramo da vidimo u čemu je problem i da vidimo da li može da bude rešen, a svakako da može i da treba da bude rešen", rekao je predsednik.

Prema njegovim rečima, svako ima pravo da protestuje i "svako protiv koga protestuje ili za koga misle da može da pomogne je dužan da se prema tome odredi i opredeli".

Nikolić je rekao da je Vojska stub svih naših politika, ne samo bezbednosti, već da je vojska stub i ekonomske politike i da se ne mogu na njoj prelamati mere kojima "bismo dokazali da možemo dovoljno da uštedimo".

Tanjug
Foto:Twitter/Šumadinac

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter