Izvor:
03.12.2016 u 20:30
0

NIKOLIĆ PORUČIO: Mogući predsednički izbori 9. aprila!

Postoji mogućnost da prvi krug predsedničkih izbora bude održan 9. aprila, a da izbori budu raspisani krajem februara ili početkom marta, rekao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

On je rekao da je sa premijerom Vučićem razgovarao o svojoj kandidaturi za predsednika, ali će javnost o tome biti blagovremeno obaveštena.

Jesmo, razgovarali smo, bićete na vreme obavešteni – rekao je Nikolić.

On je podsetio da po Ustavu predsednički izbori moraju da se završe mesec dana pre isteka mandata aktuelnog predsednika, te da bi prvi kriug mogao da bude 9. aprila, a eventualni drugi – 23. aprila.

Nikolić je rekao da je na predsednici Skupštine da za kampanju odredi period od 30 do 60 dana, te da misli da bi izbori mogli biti raspisani krajem ferbuara ili početkom marta.

Tanjug/RTS
Foto:Facebook/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter