Izvor:
03.12.2016 u 21:43
0

HOĆE LI TRAMP OVO DOZVOLITI: Američkoj ambasadorki u BIH smeta demokratski referendum u Srpskoj, htela bi sankcije protiv Dodika i RS?!

Američka ambasadorka u BIH, Morin Kormak, bi zbog referenduma u Republici Srpskoj, uvela sankcije Miloradu Dodiku i Srpskoj ?!

– Od samog početka ovog slučaja naš je stav jasan. Vrlo je bitno da se u ovoj zemlji poštuje vladavina zakona,
bez obzira na to da li se radi o pravosudnim institucijama, ekonomskom napretaku, ali jasno je da je stav SAD-a da se odluke Ustavnog suda BiH moraju poštovati –
rekla je Kormak komentarišućii to što je Ustavni sud BiH juče doneo odluku o poništavanju rezultata referenduma u RS-u o 9.januaru kao danu Srpske.

Vijesti-Balkan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter