Izvor:
14.03.2017 u 15:25
0

Nove kvote za izbore: VUČIĆ SIGURICA, A EVO KO VREBA IZ DRUGOG PLANA!

Glavni favorit za predsednika Srbije, prema kladioničarskim kvotama je Aleksandar Vučić. Kladioničarskim žargonom, moglo bi se reći da je Vučić zicer i izrazita sigurica.

Kvota na Vučića je svega 1, 02, što znači da se smatra gotovo nemogućim ishodom da Aleksandar Vučić ne bude novi predsednik Srbije.

Ljubiše Preletačevića Belog, odnosno, Luka Maksimović, napravio je pravu pometnju ulaskom u predsedničku trku. Nema velike šanse da bude sledeći predsednik, ali se bolje kotira od mnogih etabliranih političara. Mladenovčanin jeste daleko od favorita, ali je skočio na peto mesto među favoritima u kladionici “Meridijan”.

Prvi favorit je, kao što rekosmo, Aleksandar Vučić sa kvotom 1, 02, sledi Saša Janković sa kvotom 18, potom Vuk Jeremić, čija je kvota na pobedu 32, a na četvrtom mestu je Vojislav Šešelj sa kvotom 50.

Peti je Luka Maksimović, alijas Ljubiša Preletačević Beli, koji je kao autsajder i iznenađenje uspeo da s eprobije na peto mesto, sa kvotom 100. Ko voli da rizikuje i egzibicionista je, Beli deluje kao atraktivan hazarderski singl, a i ako nema šanse da postane predsednik, sasvim sigurno su šanse za drugo mesto i potencijalni drugi krug, mnogo ozbiljnije.

Od ostalih kandidata koji slede, poredak je sledeći:

Boško Obradović – kvota 750

Saša Radulović – kvota 751

Miroslav Parović – kvota 1000

Aleksandar Popović – kvota 1000

Milan Stamatović – kvota 1000

Nenad Čanak – kvota 1000.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Balkanist

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter