Izvor:
31.10.2019 u 18:46
0

NOVITET: Otvaranje autoputa od Obrenovca do Surčina 19. decembra!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će 19. decebra, na Svetog Nikolu, biti za saobraćaj otvoren autoput od Obrenovca do Surčina.

Građanima Umke i Ostružnice poručio je da će autoput imati četiri trake i da će se rešiti pitanje klizišta kako bi sa Čukarice i Železnika oni mogli da izlaze na autoput Miloš Veliki, a kako ne bi morali da čekaju završetak novobeogradske izlaznice sa puta.

Vučić je za medije rekao i da će 9. novembra biti otvoren autoput od Niša do Bugarske.

Govoreći o uklanjanju transparenta sa njegovim i likom člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika sa autoputa u Grdeličkoj klisuri, a koji je uklonio funkcioner Stranke sloboda i pravda (ŠP) Marko Bastać, rekao je da mogu da skinu šta hoće, ali da ne mogu da promene činjenicu da oni nisu izgradili taj put.
Taj put će da ostane za nove generacije, kao rezultat, kaže rada svih članova vlade i naveo da je ova vlast izgradila autoput Miloš Veliki, Južni i Istočni Koridor, Ipsilon krak kod Kelebije na granici sa Mađarskom…
Ukazao je i da će zahvaljujući projektu izgradnje brze pruge ka Budimpešti, na deonici od Beograda do Novog Sada za dve godine moći vozom da se stigne za 35 minuta.

Izvor:Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter