Izvor: Blic.rs
18.10.2020 u 21:47
0

OČEKUJE NAS VELIKI POSAO: Ana Brnabić istakla da ćemo u najkraćem roku imati NOVU VLADU!

Mandatarka za sastav nove valde Ana Brnabić , istakla da će u novoj Vladi biti sjajna energija, a takođe je potvrdila da će u Vladi biti 50 odsto žena, kao i dva nova ministarstva.

– Očekujem jako dobru Vladu, koja će imati fantastične ljude. U ekspozeu će se naći stvari koje će jasno odrediti stvari koje želimo da uradimo do 2025. godine – rekla je Brnabić.

– Najverovatnije će biti oko 50 posto žena i dva nova ministarstva – dodala je ona i istakla da je veliki posao pred novom vladom, ali da će uspeti.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

SKANDAL! Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu (VIDEO)

U utorak sednica Predsedništva SNS

NEK SE SPREME SVI KOJI IMAJU KREDIT! Rata vam je veća? Evo kako da se vratite na staro i koliko to KOŠTA

Brnabić je rekla da je ogromna odgovornost na njihovim leđima, kao i leđima predsednika Srbije, da se nastavi rast, pa čak i ubrza razvoj i napredak Srbije.

– Nikada niko nije imao ovoliku odgovornost, odnosno ovoliko poverenje građana. Zato moramo da damo još više nego ranije od sebe, kako bi to poverenje opravdali – rekla je Brnabić.

Ističe da će ovo biti Vlada kontinuiteta, koja će raditi u istom timu zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, što je, kako dodaje, pomoglo da se razvija država još brže i bolje.

Brnabić je rekla da će se otvoriti nikada ozbiljnija borba protiv organizovanog kriminala, i dodala da će građani moći da vide ozbiljne izmene u tom smislu.

– Osećam se jače nego što sam se osećala prethodni put kada sam dobila poverenje da oformi Vladu Srbije. Nikome ne bi bilo lako da preuzme fotelju na kojoj je do juče sedeo Aleksandar Vučić – kaže Brnabić.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

SKANDAL! Albanci skinuli i izgazili srpsku zastavu (VIDEO)

U utorak sednica Predsedništva SNS

NEK SE SPREME SVI KOJI IMAJU KREDIT! Rata vam je veća? Evo kako da se vratite na staro i koliko to KOŠTA

Mandatarka je rekla da je na mnoge ministre ponosna, i dodala da su mnogi uradili odličan posao.

 Ja mislim da je u svakoj vladi sveta to tako – rekla je mandatarka, pa istakla da je tačno da su neki ministri išli u strane ambasade da bi tako lobirali sami za sebe.

– To je najgora stvar koju neko može da uradi za sebe, to je i predsednik Vučić jednom rekao. Koliko neka ambasada lobira za nekoga, toliko mu se proporcionalno umanjuje šansa da postane ministar. To je najgora moguća preporuka – naglasila je mandatarka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter